Studentnytt

• Utlysning av MFS-stipendier

[2017-06-27] Sök resestipendie för fältstudier via det Sida-finansierade programmet Minor Field Studies.

• Uppsamlingstentor sommaren 2017

[2017-06-20] Institutionen för globala studier erbjuder omtentatillfälle för samtliga kurser torsdagen 17 augusti. Samtliga salstentor startar kl. 09.00 i Linnésalen. Information om hemtentor läggs ut på respektive aktivitet i GUL. Anmälan skickas till studentexpeditionen (student@globalstudies.gu.se) senast tisdag 8 augusti. Uppge namn, personnummer samt vilken tenta du vill skriva (kurs/delkurs).

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2017-06-20] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har sommarstängt mellan 30 juni och 7 augusti. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför höstterminen.

• Praktik på Hungerprojektet HT2017

[2017-05-19] Hungerprojektet söker praktikant med inriktning marknadsföring och projektledning!

• Konsultföretaget Kontigo söker praktikanter HT2017

[2017-05-19] Konsultföretaget Kontigo söker praktikanter i Stockholm till höst terminen 2017

Arkiv/fler nyheter

Sidansvarig: Thord Janson|Sidan uppdaterades: 2014-10-10