Global Migration Seminar: Methodological challenges in migration research - the example of HIRE. An evaluation of health promotive actions targeting asylum seekers

Seminariet hålls på engelska. Mer information kommer inom kort!
Alla Global Migration seminarier börjar med en gemensam frukost kl 8:30 i köket på Institutionen för Globala Studier (4e vån, hus 2E, Campus Linné). Välkommen!

Föreläsare: Sol Pia Juarez, PhD, Centre for Health Equity Studies, Stockholm (CHESS); Gunilla Priebe, PhD, Avd för samhällsmedicin och folkhälsa, Sahlgrenska Akademin; Olof Wrede, PhD, Kris- och traumamottagningen, Västra Götalandsregionen.

Datum: 2017-12-07

Tid: 09:15 - 11:00

Kategorier: Psykologi, Vårdvetenskap, Samhällsvetenskap, Mångfald, Medicin, Tvärvetenskap, Forskning, Socialt arbete

Arrangör: CGM och Sahlgrenska Akademin