Global Migration Seminar: Transit Migrants of South East Asia and their access to higher education - OUR

Seminarium

The lecture will explore the global responsibilities of academia regarding access to education for migrants and share experiences on working with transit migrants in South East Asia.

Introducing Open Universities for Refugees (OUR), an independent academic initiative, building knowledge networks and consortia to offer higher education to displaced communities in South East Asia. The lecture will explore the global responsibilities of academia and will share OUR's experience in Malaysia and Indonesia working with the transit migrants from Afghanistan, Somalia, Myanmar, Yemen, Pakistan, Syria and Iraq.

Föreläsare: Dr. Gül Inanç, School of Art, Design and Media, Nanyang Technological University, Singapore.

Datum: 2017-12-20

Tid: 09:15 - 11:00

Kategorier: Jämlikhet/jämställdhet, Utbildning, Tvärvetenskap, Internationellt, Socialt arbete, Mångfald, Lärande, Sustainable development

Arrangör: CGM