Globalization and Development

Dear All,
the inaugural conference of the Centre for Globalization and Development takes place 29-30 October. See first call below. More information will follow shortly, see homepage.

The call:

The Centre invites you to the conference "Globalization and Development".

Organizer: Centre for Globalization and Development, School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

Time: October 29-30, 2009

Venue: Linnésalen, Seminariegatan 1B at Campus Linné, Mediehuset. The conference will take place in the building marked 1B (please see the orientation map).

Conference Programme.

Registration: globaldevelopment@gu.se before October 22.

Side event: Thursday 09.15-12.00

"PhD candidate and post-doc seminar on potential future collaborations"
Short presentations of ongoing research and informal discussion about opportunities for research collaboration across disciplinary boundaries.

For registration and further information, notify stina.hansson@globalstudies.gu.se

Sidansvarig: Fredrik Söderbaum|Sidan uppdaterades: 2009-09-30