Ny docent i samhällsvetenskapliga miljöstudier

Nyhet: 2017-03-08

Stort grattis till Sebastian Linke, vid institutionen för globala studier, som har antagits som docent i samhällsvetenskapliga miljöstudier. Han disputerade år 2005 i vetenskapshistoria vid universitetet i Jena, Tyskland. Därefter arbetade han som postdoktor och forskare vid institutionen för sociologi och arbetsvetenskap samt institutionen för filosofi, lingvistik, vetenskapsteori.

Sebastians forskning fokuserar främst på miljöförvaltning och beslutsfattande inom havs- och fiskeriförvaltning.

Sebastian har en tvärvetenskaplig undervisningserfarenhet som sträcker sig från naturvetenskap till flera olika samhällsvetenskapliga discipliner. Från och med den 1 mars är han anställd som lektor i samhällsvetenskapliga miljöstudier vid Institutionen för globala studier.

AV: Amie Almström

Sidansvarig: Amie Almström|Sidan uppdaterades: 2010-02-02