Studentnytt

• Mexiko i fokus 2-8 december på Hagabion

[2016-12-05] Hagabion bjuder in oberoende filmare att under en vecka visa sina filmer inom den ordinarie repertoaren.

• Utlysning av donationsnämndens stipendier 2017

[2016-11-30] Stipendier kan sökas av studenter på grundnivå, avancerad nivå och forskarstuderande i ämnesområde ingående i ¿filosofisk fakultet¿ vid Göteborgs universitet.

• Praktik vid LSU - Sveriges ungdomsorganisationer

[2016-11-18] Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och innefatta sådant som att ta fram underlag för politisk påverkan, arrangera seminarier och möten mellan politiker och unga, öka kunskapen om Agendan genom utbildnings- och informationsinsatser med mera. Som praktikant blir du en del av det team som jobbar med politiken på LSU, deltar i veckomöten och får möjlighet att bidra till det gemensamma politiska arbetet. Under praktiken erbjuder vi löpande handledning för att du som praktikant ska utvecklas och växa med dina uppgifter.

• Praktik på Jordens vänner

[2016-11-15] Under din praktik får du möjligheten att arbeta med att mobilisera unga aktivister, hålla i utbildningar och aktivistträffar, samt planera och samordna utåtriktade aktiviteter. Som ungdomssamordnare fungerar du som ett stöd till ungdomsverksamheten genom att arbeta med att skapa och upprätthålla engagemang med fokus mot b.la gymnasieskolor och fritidsgårdar.

• Gothenburg awards for sustainable development

[2016-11-15] "The Gothenburg Award for Sustainable Development is the city¿s international prize that recognizes and supports work towards sustainable development. The first winner was awarded in 2000. The award is 1 million Swedish krona (SEK) and it highlights the possibilities and measures needed for a brighter future." - http://gothenburgaward.com/

Arkiv/fler nyheter

Sidansvarig: Thord Janson|Sidan uppdaterades: 2014-10-10