Till startsida
Webbkarta

Studentnytt

 • Utbytesstudier i Tanzania genom Linnaeus-Palme stipendium!

  [2016-08-25] Institutionen för språk och litteraturer (SPL) driver ett utbytesprojekt tillsammans med Institutionen för språk och lingvistik vid Universitetet i Dar es Salaam (UDSM), Tanzania. Under 2017 finns det möjligheter till ett studentutbyte, på grund av detta projekt, som finansieras genom ett stipendium.

 • Utlysning: Kungliga och Hvitfeldtska stiftelsens stipendier 2016

  [2016-08-24] Sista ansökningsdag 9 oktober.

 • Hitta på Göteborgs universitet!

  [2016-08-17] Välkommen till dig som ska studera på Göteborgs universitet i höst! På Studentportalen hittar du värdefull information för att kunna genomföra dina studier.

 • Vad händer med min antagning och registrering?

  [2016-07-07] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har sommarstängt mellan 8 juli och 8 augusti. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför höstterminen.

 • Utlysning av MFS-stipendier

  [2016-07-07] Genom Minor Field Studies (MFS) kan du som är i slutet av din högskoleutbildning på plats i ett utvecklingsland samla material till din uppsats eller ditt examensarbete för en kandidat-, magister- eller masterexamen. MFS innebär att du under minst åtta veckor studerar frågor som har betydelse för den ekonomiska, sociala, politiska eller kunskapsmässiga utvecklingen i det land du åker till.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

Prenumerera

på våra nyheter och evenemang

Studentservice

Studentservice

Expedition, studievägledning, vaktmästeri, IT

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?