Studentnytt

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2015-06-11] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har sommarstängt mellan 19 juni och 27 juli. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar ha frågor kring inför höstterminen.

• Uppsamlingstentor sommaren 2015

[2015-06-03] Institutionen för globala studier erbjuder omtentatillfälle för samtliga kurser onsdagen 19 augusti. Salstentor äger rum kl. 13.00-16.00 i Linnésalen. Inlämning av hemtentor sker samma dag kl. 12.00. Mer information om hemtentor läggs ut på respektive aktivitet i GUL. Anmälan skickas till studentexpeditionen (student@globalstudies.gu.se) senast onsdag 5 augusti. Uppge namn, personnummer samt vilken tenta du vill skriva (kurs/delkurs).

• Human rights art exhibition

[2015-06-01] Under projektnamnet Are Human Rights Depending On Human Wrongs presenterar en grupp konstnärer sina arbeten den 12 juni på Göteborgs Litteraturhus.

• Den här terminen studerar de i Sverige

[2015-05-13] Under vårterminen 2015 studerar Araceli Itzel Gomez Cañipa och Boris Andres Sea Choque vid Göteborgs universitet som utbytesstudenter inom Linnaeus-Palmeprogrammet. - När möjligheten presenterades för mig förstod jag genast att ett svenskt universitet är ett bra alternativ när någon söker en god akademisk nivå, säger Boris.

• Nominera en student till Gunnar Svedbergs pris!

[2015-05-12] Varje år delas Gunnar Svedbergs pris ut till en välförtjänt student som i Gunnar Svedbergs anda verkat för Göteborgs universitets studenters bästa vid hela universitetet. Särskilt meriterande är om pristagarens insatser gynnat samverkan mellan studenter vid olika delar av universitetet.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice