Till startsida
Webbkarta

Studentnytt

 • Praktik vid ambassaden i Brasilia

  [2016-09-30] Syftet med praktiken är att ge studenten en bred inblick i arbetet på ambassaden och dess löpande verksamhet. Samtidigt finns det möjlighet till fördjupning beroende på ambassadens behov och med beaktande av studentens intresse och utbildningsinriktning. Förutom arbete med den löpande verksamheten förväntas praktikanten kunna arbeta självständigt med de uppgifter som uppkommer. Sista ansökningsdag är den 17 oktober, 2016.

 • Praktik vid ambassaden i Lissabon

  [2016-09-30] Den handledda praktiken innefattar bland annat informationsinhämtning för rapporter inom områden såsom politik, ekonomi och EU-samarbete, samt andra uppgifter inom ambassadens mångsidiga verksamhet, exempelvis Sverigefrämjande och administration. Sista ansökningsdag 20 oktober.

 • Praktik på ambassaden i Zagreb

  [2016-09-30] Praktikantens huvudsakliga uppgift är att följa ambassadens dagliga arbete med tyngdpunkt på nyhetsbevakning, att bistå ambassadens tjänstemän i den löpande politiska och ekonomiska rapporteringen samt främjande av svensk export och kultur. Därtill närvara vid externa evenemang och utveckla ambassadens arbete med offentlig diplomati. Sista ansökningsdag för praktikplatsen för våren 2017 är den 30 oktober 2016.

 • Praktik vid Göteborgs Stads EU-kontor, Bryssel

  [2016-09-30] Sista ansökningsdag 21 oktober.

 • Sök fristående kurser inför våren 2017!

  [2016-09-30] Här kan du se vilka fristående kurser Institutionen för globala studier ger vårterminen 2017. Du ansöker via antagning.se. Sista anmälningsdagen är den 17 oktober.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

Prenumerera

på våra nyheter och evenemang

Studentservice

Studentservice

Expedition, studievägledning, vaktmästeri, IT

Sidansvarig: Thord Janson|Sidan uppdaterades: 2014-10-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?