Studentnytt

• Utbytesstudier i Tanzania genom Linnaeus-Palme stipendium!

[2016-08-25] Institutionen för språk och litteraturer (SPL) driver ett utbytesprojekt tillsammans med Institutionen för språk och lingvistik vid Universitetet i Dar es Salaam (UDSM), Tanzania. Under 2017 finns det möjligheter till ett studentutbyte, på grund av detta projekt, som finansieras genom ett stipendium.

• Utlysning: Kungliga och Hvitfeldtska stiftelsens stipendier 2016

[2016-08-24] Sista ansökningsdag 9 oktober.

• Hitta på Göteborgs universitet!

[2016-08-17] Välkommen till dig som ska studera på Göteborgs universitet i höst! På Studentportalen hittar du värdefull information för att kunna genomföra dina studier.

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2016-07-07] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har sommarstängt mellan 8 juli och 8 augusti. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför höstterminen.

• Utlysning av MFS-stipendier

[2016-07-07] Genom Minor Field Studies (MFS) kan du som är i slutet av din högskoleutbildning på plats i ett utvecklingsland samla material till din uppsats eller ditt examensarbete för en kandidat-, magister- eller masterexamen. MFS innebär att du under minst åtta veckor studerar frågor som har betydelse för den ekonomiska, sociala, politiska eller kunskapsmässiga utvecklingen i det land du åker till.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice