Till startsida
Webbkarta

Studentnytt

 • Mitt Livs Val söker mentorer till nyanlända/ensamkommande

  [2016-05-24] Mitt Livs Val anordnar gruppträffar mellan studenter och nyanlända med särskild fokus på ensamkommande. Gruppträffarna består av erfarenhetsutbyte mellan studenter och ungdomar och är organiserade i form av workshops, föreläsningar, studiebesök samt kompetensutveckling.

 • Sök stipendium för uppsats om jämställdhet och/eller mångfald

  [2016-05-23] Sista ansökningsdag för 2016 års stipendium är den 19 augusti 2016.

 • Praktikplats vid Opinionslaboratoriet LORE

  [2016-05-20] Opinionslaboratoriet LORE (Laboratory of Opinion Research, www.lore.gu.se) är en forskningsinfrastruktur vid Göteborgs universitet som är specialiserad på surveydatainsamlingar via webbenkäter och webbpaneler. LORE ansvarar bland annat för Medborgarpanelen vid Göteborgs universitet. Sedan januari 2016 ingår LORE som en del i SOM-institutet. Utöver att bistå forskare och forskargrupper med rådgivning och datainsamlingar via webbenkäter bedriver LORE forskning och utvecklingsarbete inom tillämpad surveymetodologi, framförallt vad gäller webbaserade undersökningar.

 • Praktik på Sveriges generalkonsulat i Istanbul

  [2016-05-12] Generalkonsulatet i Istanbul utlyser härmed en praktikplats för höstterminen 2016. Praktikanten kommer framförallt att arbeta med kulturfrämjande, under handledning av kulturrådet Suzi Ersahin. Sista ansökningsdatum är fredagen den 8 juni 2016.

 • Sök Adlerbertska stipendier senast 30 juni

  [2016-05-10] Göteborgs universitet tilldelas årligen medel från de Adlerbertska stiftelserna för utdelning av stipendier till studerande. Stipendierna kan sökas av studerande vid Göteborgs universitet. Studerande på grundnivå resp. avancerad nivå skall vid ansökningstillfället ha bedrivit studier under minst två terminer vid Göteborgs universitet för att vara behörig att söka stipendium. På forskarutbildningsnivå är den behörig att söka som vid ansökningstillfället är registrerad som forskarstuderande vid Göteborgs universitet. Stipendierna utlyses en gång årligen med sista ansökningsdag 30 juni.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

Prenumerera

på våra nyheter och evenemang

Studentservice

Studentservice

Expedition, studievägledning, vaktmästeri, IT

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?