Till startsida
Webbkarta

Studentnytt

 • Utlandspraktik med Individuell Männsikohjälp (IM)

  [2016-02-09] Sista ansökningsdag 13 mars.

 • Drop in om talböcker

  [2016-01-26] Göteborgs universitetsbibliotek bjuder in studenter som behöver lässtöd till drop-in.

 • Resestipendium för projektarbete i Turkiet, Väst- och Centralasien 2016

  [2016-01-18] Föreningen Svenska Istanbulinstitutets Vänner utlyser härmed ett resestipendium om 10 000 kr till enskild person som stöd för projektarbete inom ramen för verksamhetsområdet för Svenska Forskningsinstitutet i Istanbul. Projektet kan vara ett led i såväl akademisk forskning som populärvetenskapligt arbete. Även praktisk och tillämpad forskning kan stödjas. Stipendiet ges inte för medverkan i utbildning (kurser etc.). Projektet förutsätts genomföras under 2016. Två veckors kostnadsfritt boende på institutet under stipendietiden kan erbjudas, men endast under förutsättning att man bokar i god tid före vistelsen.

 • Kvinnojour söker frivilliga

  [2016-01-15] Terrafem Göteborg söker frivilliga kvinnor med utländsk härkomst som är intresserade av att arbeta inom Terrafem Göteborgs jourverksamhet. Vårens utbildning börjar den 13 februari, anmälan senast torsdag den 4 februari.

 • Vad händer med min antagning och registrering?

  [2015-12-16] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har stängt över jul- och nyårshelgerna mellan 18 december och 7 januari. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför den kommande terminen.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

Prenumerera

på våra nyheter och evenemang

Studentservice

Studentservice

Expedition, studievägledning, vaktmästeri, IT

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?