Studentnytt

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2016-07-07] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har sommarstängt mellan 8 juli och 8 augusti. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför höstterminen.

• Utlysning av MFS-stipendier

[2016-07-07] Genom Minor Field Studies (MFS) kan du som är i slutet av din högskoleutbildning på plats i ett utvecklingsland samla material till din uppsats eller ditt examensarbete för en kandidat-, magister- eller masterexamen. MFS innebär att du under minst åtta veckor studerar frågor som har betydelse för den ekonomiska, sociala, politiska eller kunskapsmässiga utvecklingen i det land du åker till.

• Extrajobb som forskningsamanuens vid Sahlgrenska akademin

[2016-06-02] En forskningsamanuens arbetar som assistent till forskare och bistår med varierande arbetsuppgifter som tillhör det aktuella forskningsprojektet. Det innebär att du kommer att få arbetsuppgifter som det aktuella projektet kan erbjuda såsom inmatning av forskningsresultat, litteratursammanställningar, delta i möten etc. Du kommer att handledas av en forskare under anställningen. Du kommer som forskningsamanuens att delta i forskningsprojekt i syfte att väcka intresse för fortsatt forskning efter examen. Som amanuens är du anställd och får del i arbetsrum, dator, postfack, fikar med personalen och får en god inblick i institutionen som arbetsplats.

• Uppsamlingstentor sommaren 2016

[2016-05-27] Institutionen för globala studier erbjuder omtentatillfälle för samtliga kurser onsdagen 17 augusti. Salstentor äger rum kl. 13.00-16.00 i Linnésalen. Information om hemtentor läggs ut på respektive aktivitet i GUL. Anmälan skickas till studentexpeditionen (student@globalstudies.gu.se) senast tisdag 9 augusti. Uppge namn, personnummer samt vilken tenta du vill skriva (kurs/delkurs).

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice