Studentnytt

• Svenskt-indiskt studentutbyte kring hållbara transporter

[2014-12-18] Under året har ett studentutbyte mellan Indian Institute of Technology (IITD) i Delhi och Chalmers och Göteborgs universitet ägt rum. I slutet av november presenterade några av de studenter som ingått i utbytet sina studentarbeten vid seminariet ¿Social perspectives on city transportation - studies from Delhi & urban freight studies in Gothenburg¿ på Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV.

• Studentexpeditionen stänger för jul och nyår

[2014-12-10] Från fredagen 19 december kommer studentexpeditionen vid Institutionen för globala studier att vara stängd för jul- och nyårshelgerna. Vi öppnar med ordinarie öppettider igen onsdagen 7 januari.

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2014-12-10] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har stängt över Jul- och nyårshelgerna mellan 19 december och 7 januari. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför den kommande terminen.

• Praktik på Svalorna våren 2015

[2014-12-10] Svalorna Indien Bangladesh söker inför vårterminen två praktikanter till huvudkontoret i Lund, för uppgifter både inom information och kommunikation samt utvecklings/programarbete med koppling till vår biståndsverksamhet.

• IGS studenter samlar in pengar till Musikhjälpen!

[2014-12-10] Studenterna på institutionen för globala studier är delaktiga i insamlandet av pengar till Musikhjälpen.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice