Studentnytt

• Träffa tidigare studenter

[2017-10-05] På höstens alumniträff den 12 oktober möter du fem tidigare studenter som berättar om vad de arbetar med idag, och delar med sig av sina bästa tips på hur du förbereder dig för livet efter studierna.

• Studieplatser för studenter på institutionen för globala studier

[2017-09-12] Under höstterminen kommer sal 527 och sal 514 (aulan) kunna användas av studenter som studieplats, när de inte används för undervisning.

• Utlysning: Kungliga och Hvitfeldtska stiftelsens stipendium 2017

[2017-09-07] Stipendium kan tilldelas studerande på grundnivå/avancerad nivå vid Göteborgs universitet, som har slutbetyg från gymnasium i förutvarande Göteborgs och Bohus län och är född i Göteborgs stift eller var folkbokförd där när han eller hon började i gymnasium inom stiftet. Sökande skall vara mindre bemedlad och inge goda förhoppningar om framgång i vetenskapliga studier. Sista ansökningsdag 9 oktober 2017.

• Praktik vid Sveriges Unesco-delegation, VT2018

[2017-09-07] Sveriges permanenta delegation vid Unesco erbjuder universitets- och högskolestuderande möjlighet till praktik under höst- och vårtermin. Sista ansökningsdag 1 oktober 2017.

• Kolla din skräppost efter viktig e-post från universitetet

[2017-08-24] E-post från universitetet har fastnat i skräppostfilter.

Arkiv/fler nyheter

Sidansvarig: Thord Janson|Sidan uppdaterades: 2014-10-10