Studentnytt

• Utlandspraktik med Individuell Männsikohjälp (IM)

[2016-02-09] Sista ansökningsdag 13 mars.

• Drop in om talböcker

[2016-01-26] Göteborgs universitetsbibliotek bjuder in studenter som behöver lässtöd till drop-in.

• Resestipendium för projektarbete i Turkiet, Väst- och Centralasien 2016

[2016-01-18] Föreningen Svenska Istanbulinstitutets Vänner utlyser härmed ett resestipendium om 10 000 kr till enskild person som stöd för projektarbete inom ramen för verksamhetsområdet för Svenska Forskningsinstitutet i Istanbul. Projektet kan vara ett led i såväl akademisk forskning som populärvetenskapligt arbete. Även praktisk och tillämpad forskning kan stödjas. Stipendiet ges inte för medverkan i utbildning (kurser etc.). Projektet förutsätts genomföras under 2016. Två veckors kostnadsfritt boende på institutet under stipendietiden kan erbjudas, men endast under förutsättning att man bokar i god tid före vistelsen.

• Kvinnojour söker frivilliga

[2016-01-15] Terrafem Göteborg söker frivilliga kvinnor med utländsk härkomst som är intresserade av att arbeta inom Terrafem Göteborgs jourverksamhet. Vårens utbildning börjar den 13 februari, anmälan senast torsdag den 4 februari.

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2015-12-16] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har stängt över jul- och nyårshelgerna mellan 18 december och 7 januari. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över inför den kommande terminen.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice