Studentnytt

• Hungerprojektet söker praktikant för hösten 2015

[2015-04-24] Hungerprojektet är en global, ideell organisation som arbetar för att avskaffa hunger och fattigdom genom att skapa banbrytande och hållbara utvecklingsstrategier på gräsrotsnivå med kvinnor i fokus. Nu söker Hungerprojektet en praktikant till kontoret i Göteborg för hösten 2015.

• Volontärer sökes till the World Environmental Education Congress 2015

[2015-04-21] The World Environmental Education Congress 2015 is arranged by GMV - Centre for Environment and Sustainability, and currently looking for volunteers.

• Granska biståndet! Seminarium arrangerat av JMG och Sida

[2015-04-21] Vad vet journalister egentligen om läget i världen? Hur fungerar internationellt utvecklingssamarbete och var hittar du nyheterna?

• Praktik på organisationen Plan Sverige

[2015-04-15] Ur annonsen: "Plan arbetar även med katastrofrespons samt opinionsbildning i Sverige och försöker påverka beslutsfattare i såväl Sverige som internationellt för att få barns rättigheter respekterade i både humanitära och utvecklingskontexter. Vårt arbete utgår från FN:s konvention om barnets rättigheter, barnkonventionen."

• Praktik på ambassaden i Brasília

[2015-04-15] Praktikplatserna fokuserar på främjande, ekonomi, näringsliv och handel, politiska frågor inklusive mänskliga rättigheter och miljö.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice