Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillgänglighet i Annedalseminariet

Karta över Campus Linné. Bilden är en länk till kartan som pdf.Ramp till Annedalseminariets entré (hus 1A på bilden ovan) finns på baksidan av huset (mitt emot Mediehuset, 1B).

Orienteringsskyltar med punktskrift är placerade innanför entrén med ramp på baksidan av huset och i anslutning till trapphusen, även skyltar utanför salar och toaletter har punktskrift. 

Hiss finns i trapphuset närmast Studietorget (hus 1D). Hissens dörrar öppnas automatiskt.

Automatiska dörröppnare finns vid entrén närmast Studietorget och i trapphuset med hiss. Vita golvmarkeringar visar var de automatiska dörrarna öppnas i trapphuset.

Lärosalar

I salar med gradäng (sluttande stolsplacering) finns det utrymme längst fram i salen för personer som använder rullstol. Vid denna plats finns en skiva som kan läggas över stolen och användas som bord. Det finns också möjlighet att få tillgång till ett fristående bord.
Alla lärosalar (och caféet) har trösklar som är mellan 1 och 4 centimeter höga.

Här ser du dagens lokalbokningar i Annedalseminariet.

Toaletter

Tillgängliga toaletter finns på alla våningsplan. Den tillgängliga toaletten på plan 2 är något större än övriga toaletter.

Brandskyddsinformation

Vid brand får inte hissen i Annedalsseminariet användas. Personer som inte har möjlighet att använda trapporna behöver ta sig till eller få hjälp att ta sig till byggnadens säkra brandceller och invänta räddningstjänsten där. I Annedalsseminariet fungerar de båda trapphusen som säkra brandceller.

Övrig information kring brandskydd hittar du här.

Sidansvarig: Studentexpeditionen|Sidan uppdaterades: 2017-03-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?