Globala studier i media

Mediabevakningsföretaget Retriever presenterar kontinuerligt en sammanställning av inslag där forskare från Institutionen för globala studier intervjuas, deltar eller omnämns.

Den svenska icke-rasismen och den empiriska verkligheten

[2020-07-03]

[Feministiskt Perspektiv]

Nattens nyheter: 1 juli

[2020-07-01] USA köper upp alla lager av coronamedicinen USA har köpt upp praktiskt taget alla lager av läkemedlet Remdesivir för tre månader framåt. - President Trump har slutit en fantastisk överenskommelse, säger hälsominister Alex Azar.

[SVT Nyheter]

Netanyahu i rävsax om israelisk annektering

[2020-06-30] Israel och USA spelar högt. En full israelisk annektering på det ockuperade Västbanken riskerar att omkullkasta omvärldens relationer med regionen på ett sätt som inte har skett sedan oljekrisen 1973, enligt en expert.

[Norran]

Livsmiljön präglar Tönnersa strand

[2020-06-29] I sommar gör vi nedslag på olika smultronställen i södra Sverige: Den här gången har turen gått vidare till Tönnersa strand utanför Halmstad.

[Sveriges Radio Malmö]

Livsmiljön präglar Tönnersa strand

[2020-06-24] Den här gången har turen gått vidare till Tönnersa strand utanför Halmstad.

[Sveriges Radio Halland]

Experter: Protesterna i USA

[2020-06-15]

[Expertsvar]

Chans till grön omställning och fler jobb

[2020-06-03]

[Arbetsliv]

Stridslysten Netanyahu inför rätta: Stor sannolikhet för fängelse

[2020-05-24] Det var en stridslysten Benjamin Netanyahu som dök upp när korruptionsrättegången mot honom inleddes i Jerusalem. Han är nu den förste som styr Israel och samtidigt försvarar sig i domstol.

[di.se]

Stridslysten Netanyahu inför rätta

[2020-05-24] Benjamin Netanyahu var på hugget när han dök till korruptionsrättegången som inleddes mot honom i Jerusalem.

[Aftonbladet Supernytt]

Benjamin Netanyahu ställs inför domstol: Helt unikt

[2020-05-24]

[Omni]

Du har antingen angivit en felaktigt URL, inte fyllt i fältet eller så kunde URL:en inte nås! Felmeddelande: Invalid XML: Error on line 1: White spaces are required between publicId and systemId.
Sidansvarig: Evelina Assarsson|Sidan uppdaterades: 2014-09-24