Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Act! Sustainable

Temadag

Alla studenter och all personal vid Göteborgs universitet och Chalmers välkomnas till Act! Sustainable - veckan som uppmanar till handling för en hållbar utveckling.

Mellan 24-28 september 2018 anordnar Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, i samarbete med andra aktörer på universitetet, en fullspäckad vecka för att inspirera och fördjupa studenters kunskap inom en mängd olika hållbarhetsområden. Årets tema är "Agera för hållbar utveckling" och uppmanar oss att gå till handling för att skapa ett bättre samhälle. Under veckan kommer en mängd aktiviteter att anordnas på flera platser i Göteborg, främst på Chalmers och Göteborgs universitets campusområden, såsom filmvisningar, workshops, utflykter, föreläsningar och mingel. Från och med maj kan du hålla utkik på hallbarhet.se för att se programmet. Glöm inte att följa Facebooksidan för uppdateringar!

Vi söker medarrangörer!
Vill du, din förening, institution, kår eller organisation medverka under Act!-veckan mellan 24-28 september? Vi söker nu medarrangörer som vill anordna föreläsningar, utställningar, workshops, utflykter och mycket mer! Tidigare år har Act! Sustainable besökts av omkring 400 studenter från Göteborgs universitet och Chalmers. Här vill vi erbjuda ett sammanhang för dig att lyfta fram dina hjärtefrågor och initiativ kring hållbarhet tillsammans med arrangörer, studenter, forskare och inspiratörer. Som huvudarrangör står Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, för samordning och marknadsföring i programmet, på vår och i sociala medier. Har du frågor kontaktar du karin.bylund@gu.se, som projektleder veckan.

Datum & tid: 2018-09-24 kl 09:00 till 2018-09-28 kl 18:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Göteborgs centrum för hållbar utveckling

Plats: Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Act! Sustainable

Kontaktperson: Karin Bylund

Sidansvarig: Helena Svensson|Sidan uppdaterades: 2014-09-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?