SGS Seminar: FeelGood

Seminarium

SGS has set up a "support package" with the occupational health service - Feelgood - for our staff concerning preparations for and debriefing after field work. Feelgood will come to SGS on May 23 to present their work and the "support package". There will be two slots to attend: For all staff: May 23, 12.00-13.00 (C417) If you plan to attend the lunch, send an email to Isabell and she will order you a sandwich! For PhDs: May 23, 10.15-11.45 (Annedal 325) PhDs; in this meeting you will also have time to raise some of your own concerns with regard to field work (if you feel the urge to). So, please prepare questions if you have any!

Datum: 2018-05-23

Kategorier: Internt

Plats: Globala studier, Konstepidemins väg 2
Annedal 325 (morning slot) C417 (afternoon)