REGG Lunch Seminar with Jan Aart Scholte

"/>

Lunch seminar with the research group on Regional and Global Governance (REGG).

At the REGG lunch seminar, Jan Aart Scholte, School of Global Studies, University of Gothenburg presents "Beyond Institutionalism in Global Governance Theory".

The research group on Regional and Global Governance (REGG) regularly organizes lunch seminars related to all aspects of regional and global governance in a range of contexts and policy areas across the world. REGG is eclectic in terms of disciplinary, theoretical and methodological perspectives.

The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (10-15 min) followed by a joint discussion about the topic. The seminars start at 12:00 (no academic quarter) and are held in English.

Föreläsare: Jan Aart Scholte, Professor, School of Global Studies, University of Gothenburg. Discussant: Kilian Spandler. Chair: Johan Karlsson-Schaffer

Datum: 2019-02-28

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Research group on Regional and Global Governance (REGG), School of Global Studies