Global Migration Seminar: 'Sexual integration' - Teaching "Danish sexual morals" to asylum seekers

Seminarium

Presentation om sexualitet och nationalitet kopplat till migration. Varför och hur undervisar man asylsökande i "dansk sexualmoral"?

Seminariet hålls på engelska. För en längre beskrivning, se den engelska versionen av denna sida.

Föreläsare: Kristine Köhler Mortensen, Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet

Datum: 2020-02-12

Tid: 09:15 - 11:00

Kategorier: Humaniora, Genusvetenskap, Mångfald, Jämlikhet/jämställdhet, Socialt arbete, Samhällsvetenskap, Barn- och ungdomskultur, Barn- och ungdomsvetenskap, Tvärvetenskap