Karriärseminarium Forskaren och media ¿ möjligheter, svårigheter och etiska dilemman

Seminarium

Hur kan din forskning få genomslag utanför akademin? Vilka etiska dilemman måste en forskare hantera när hen är aktiv i sociala medier och deltar i den offentliga debatten? Hur hanterar du mediekontakter I riskzoner och i stater med auktoritära styren? Dessa är några av de frågor som detta seminarium kommer att behandla.

Föreläsare: Talare: Ulf Bjereld (professor), statsvetenskapliga institutionen, och Swati Parashar (fil. Dr.), institutionen för globala studier Observera att seminariet anordnas på engelska.

Datum: 2019-11-06

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Samhällsvetenskapliga fakulteten

Plats: Konferensrum B336 (Stora skansen), Sprängkullsgatan 19

Sista anmälningsdag: 2019-10-31 kl. 00:00.

Kontaktperson: Karl-Fredrik Ahlmark

Boka plats/anmäl dig