REGG Lunch Seminar with Amalie Weinrich

Seminarium

The research group on Regional and Global Governance (REGG) regularly organizes lunch seminars related to all aspects of regional and global governance in a range of contexts and policy areas across the world. REGG is eclectic in terms of disciplinary, theoretical and methodological perspectives. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (10-15 min) followed by a joint discussion about the topic. The seminars start at 12:00 (no academic quarter) and are held in English.

At this REGG lunch seminar, Amalie Weinrich, School of Global Studies, University of Gothenburg, presents a research paper on regional citizenship.

Föreläsare: Chair: Fredrik Söderbaum, School of Global Studies

Datum: 2020-05-12