Food-truck exploderat
vid Campus Linné

Nyhet: 2017-12-12

En food-truck på gården mellan Annedalsseminariet och Mediehuset på Campus Linné exploderade vid tjugo i elva på tisdagsförmiddagen. En person skadades lindrigt.

Enligt Polisen är det en gasexplosion som inträffat. Den person som arbetade i fordonet är lindrigt skadad och förd till sjukhus för kontroll. Polisen utreder explosionen som en arbetsplatsolycka.

Räddningstjänsten fick larm klockan 10:42 och när de kom till platsen fann de en demolerad food-truck och en skadad person. Det brann inte vid platsen, och räddningstjänsten kontrollerade om det fanns något läckage av gas. De lämnade platsen klockan 11:20.

Universitetens verksamhet påverkas inte, utan fortgår som vanligt.

För mer information, kontakta Björn Hildenwall, chef för campusservice Haga.

Artikeln publicerades först på: www.gu.se