Ny tjänst: Postdoktor inom forskningsprojekt i samhällsvetenskapliga miljöstudier

Nyhet: 2019-03-19

Institutionen för globala studier vid Göteborgs universitet erbjuder en anställning som postdoktor för en period om två år (100%). Anställningen innebär främst forskning, men kan också innefatta viss undervisning eller handledning (högst 20 % av tiden). Kandidaten kommer vara verksam inom forskningsprojektet Klimatpolitik och intersektionalitet: vägar fram till en socialt inkluderande hållbarhet som leds av professor Annica Kronsell.

Sök tjänsten via Göteborgs universitets jobbportal. Sista ansökningsdag är 30 april.

Postdoktor (2 år) inom forskningsprojektet: Klimatpolitik och intersektionalitet: vägar fram till en socialt inkluderande hållbarhet

Varmt välkommen med din ansökan!