Ny tjänst: Universitetslektor i Internationella relationer

Nyhet: 2019-05-24

Institutionen för globala studier (IGS) söker en universitetslektor i freds- och utvecklingsforskning med fokus på Internationella relationer. Internationella relationer vid IGS är ett brett ämne, som omfattar IR-teori, freds- och konfliktforskning, regional och global styrning (governance), säkerhetsstudier, och internationell politisk ekonomi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Sök tjänsten via Göteborgs universitets jobbportal. Sista ansökningsdag är 1 september, 2019.

Universitetslektor i freds- och utvecklingsforskning med fokus på Internationella relationer

Varmt välkommen med din ansökan!