Nya annonsportalen för studenter är lanserad

Nyhet: 2019-05-21

I början på maj släpptes universitetets nya annonsportal för studenter och alumer. I annonsportalen kan studenter söka efter förslag på examensarbete, praktikplatser och extrajobb och alumner efter kvalificerade jobb.

I och med annonsportalens lansering finns det återigen en ingång för företag, offentlig verksamhet och organisationer att samarbeta med Göteborgs universitets studenter för examensarbete, praktikplatser och extraarbete – och även hitta alumner för mer kvalificerade jobb.

Nytt i den här versionen av annonsportalen är att studenter och alumner kan prenumerera på specifika kategorier och ämnen som är relevanta just för dem.

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se