Samarbete för att möta samhällsutmaningar i fokus på ITD2019

Nyhet: 2019-09-10

Joining forces for change är temat för detta års International Transdisciplinary Research Conference, ITD2019. Akademiker och praktiker från stora delar av världen, olika forskningsdiscipliner och yrken ska samlas på Wallenberg konferenscentrum i Göteborg den 10-13 september. Värd för konferensen är institutionen för globala studier vid Göteborgs universitet, Mistra Urban Futures och td-net Network for Transdisciplinary Research.

Läs en intervju om konferensen med Merritt Polk, prefekt vid institutionen för globala studier, på vår engelska webbplats.

Mer information:

Bild: pixabay.com