The Anthropologist - filmvisning med Susie Crate

Nyhet: 2018-03-08

Susie Crate, miljöantropolog vid George Mason University, kommer till Institutionen för globala studier den 22 mars, för en filmvisning av dokumentären ”The Anthropologist”.

Dokumentären följer Susie och hennes dotter Katie Yegorov-Crate över en femårsperiod när de reser över hela världen till platser där klimatförändringar har haft dramatiska konsekvenser för ursprungsbefolkningen.

Filmvisningen hålls den 22 mars, kl. 13:15-15:00 i sal 220, Annedalsseminariet. Evenemanget är öppet för alla, och du behöver inte registrera dig innan.

Susie Crate presenterar dokumentären och svarar på frågor efter filmvisningen.

Läs en recension av dokumentären i NY Times.

Välkommen!

Photo: www.argotpictures.com