Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Global Gender Studies

Institutionen för globala studier har en lång och starkt tradition av både forskning och undervisning inom fältet globala genusstudier. Omfattningen och räckvidden av forskningsfältet märks inte minst i de många spännande och framgångsrika forskningsprojekten på institutionen, samt i det ökade antalet internationella publikationer och nätverkssamverkan inom forskningsfältet.

Forskningsgruppen har för avsikt att utgöra en plattform för ett ökat samarbete mellan genusforskare på Institutionen för globala studier samt att producera nyskapande och internationellt erkänd genusforskning inom det breda fältet globala studier. Det långsiktiga målet för forskargruppen är att utveckla en excellent och kreativ miljö både för juniora och seniora genusforskare, som i sin tur leder till att genusforskningen på Institutionen för globala studier utvecklas till en internationellt erkänd forskningsprofil.

 

Deltagare

Interna sidor för gruppdeltagare (GUL)

Gruppledare:

Edmé Domínguez
E-mail. Tel: 031-786 1865

Hauwa Mahdi
E-mail. Tel: 031-786 4528

Sidansvarig: Proprefekt|Sidan uppdaterades: 2014-09-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?