Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Likabehandling på institutionen

Institutionen för globala studier arbetar för att motverka diskriminering på grund av kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Målsättningen är att alla anställda och studenter ska ges bästa möjlighet att utvecklas. Vid IGS tror vi dessutom att ett systematiskt arbete mot diskriminering i alla former är en viktig del i arbetet för att öka kvaliteten i undervisning, forskning och administrativt arbete genom att en mångfald av perspektiv kommer till uttryck.

IGS målsättningar för likabehandlingsarbetet, samt de åtgärder som vi just nu genomför för att nå dessa målsättningar, finns angivna i likabehandlingsplanen för 2009 - 2010, som antogs i april 2009.

IGS ingår samtidigt i samhällsvetenskapliga fakultetens och universitetets övergripande arbete för att motverka diskriminering och att främja likabehandling. Information om fakultetens och universitetets likabehandlingsarbete hittar du här:

http://www.samfak.gu.se/om_fakulteten/Likabehandling/
http://www.gu.se/omuniversitetet/jamlikhet/

Om du som student eller anställd upplever diskriminerande handlingar eller kränkningar, eller om du har synpunkter på institutions likabehandlingsarbete och/eller förslag på hur arbetet kan förbättras, ta då kontakt med institutionens likabehandlingsombud. Du kan också vända dig till institutionens prefekt.

Likabehandlingsombud: Dan Rosengren, 031-786 4301

Prefekt: Merritt Polk

Sidansvarig: Linda Genborg|Sidan uppdaterades: 2014-02-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?