Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Evelina Assarsson

Kommunikatör

Evelina Assarsson
Kommunikatör
evelina.assarsson@gu.se
031-786 1428

Rumsnummer: B415b
Postadress: Box 700, 40530 Göteborg
Besöksadress: Konstepidemins väg 2 , 41314 Göteborg


Institutionen för globala studier (Mer information)
Box 700
405 30 Göteborg
www.globalstudies.gu.se
globalstudies@gu.se
Besöksadress: Konstepidemins väg 2 , 413 14 Göteborg

Om Evelina Assarsson

Jag är utbildad kommunikatör med särskild inriktning mot arbete i offentlig förvaltning och ser kommunikation som en förutsättning för att organisationer ska kunna skapa meningsfulla och långvariga utbyten med individer och aktörer i och utanför organisationen.

Som kommunikatör på institutionen för globala studier jobbar jag med forskningskommunikation, studentrekrytering och internkommunikation. Jag är ansvarig för institutionens webbplats och institutionens sidor i Medarbetarportalen/Studentportalen. Jag skriver forskningsnyheter, är presskontakt och hanterar sociala medier. I arbetet med studentrekrytering skapar jag digitala annonser, gör intervjuer, tar fram trycksaker och förbereder material för utbildningsmässor och skolbesök. Jag skriver också institutionens interna nyhetsbrev, utvecklar institutionens kommunikationskanaler och stöttar ledningen i kommunikationsfrågor.

 

Sidansvarig: Evelina Assarsson|Sidan uppdaterades: 2014-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?